Over PA

PA maakt Theater!

Om te zorgen dat in Alphen aan den Rijn elk jaar een amateur theaterproductie wordt neergezet van professioneel niveau, is Stichting Productiehuis Alphen aan den Rijn (PA) in 2007 opgericht. PA wil (amateur)theater in al zijn verschijningsvormen bevorderen. De initiatiefnemers zijn ervan overtuigd dat Alphen behoefte heeft aan een klaterende cultuurbron.

Amateurs met ambitie krijgen de kans mee te werken aan een grote productie en het publiek krijgt een onvergetelijk cadeau van eigen polderbodem. PA wil bij elke productie samenwerken met plaatselijke verenigingen, organisaties en scholen.

PA staat als stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28114336. Wil je Stichting Productiehuis Alphen aan den Rijn financieel steunen? Ons rekeningnummer is NL 78 ABNA 05557 130611.