Nieuws


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over PA en onze producties? Hier publiceren wij allerlei nieuwtjes. Zoals de oproep voor een auditie, nieuwtjes over een productie en andere wetenswaardigheden over PA. 

Spelers gezocht

07-01-2018

Wij zoeken spelers die samen met ons de mei-voorstelling Zoals toen. En nu? willen maken! De eerste repetitie is op 16 januari. 
Wil je meedoen? Schrijf dan voor zondag 14 januari 00.00 uur een e-mail (info@stichtingpa.nl) naar Jan en...

Lees meer


Voor kerst in Hamelen op de Alphense planken

17-10-2017

De afgelopen maanden is er hard gerepeteerd voor de nieuwe familievoorstelling Voor kerst in Hamelen. Onder begeleiding van regisseur Michiel van der Burgt zijn de spelers bezig met acteren, zang en dans. Deze voorstelling, gebaseerd op de KRO-televisieserie...

Lees meer


OOK PA IS UIT DE KUNST!

05-09-2017

Op zaterdag 9 september is Productiehuis Alphen aanwezig bij UIT@lphen, de start van het culturele seizoen, georganiseerd door De Muziekfabriek.Op diverse locaties in Alphen aan den Rijn staan kramen van kunstenaars, verenigingen en kunst- en cultuurorganisaties...

Lees meer


Spelers 'Voor kerst in Hamelen' bekend!

12-05-2017


De auditie voor onze nieuwe kerstvoorstelling 'Voor kerst in Hamelen' is achter de rug. Wat hebben we genoten van het spel, de dans en zang. En wat was het lastig om een keuze te maken. Zoveel talent! Maar... het is gelukt.
We hebben de volgende...

Lees meer