Nieuws


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over PA en onze producties? Hier publiceren wij allerlei nieuwtjes. Zoals de oproep voor een auditie, nieuwtjes over een productie en andere wetenswaardigheden over PA. 

Audities voor De Heksen

28-03-2018

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2016 worden de audities voor onze nieuwe kerstvoorstelling De Heksen gehouden. Iedereen die het leuk vindt om mee te spelen kan zich, voor 7 april, aanmelden. 
Lees meer >>

Lees meer


Gezocht!

14-03-2018

Voor onze nieuwe kerstvoorstelling zijn wij op zoek naar iemand die (vrijwillig) de productiebegeleiding wil doen. Houd je van toneel en is organiseren jouw hobby? Dan zoeken wij jou! Stuur voor meer informatie een berichtje naarinfo@stichtingpa...

Lees meer


Allerlaatste voorstelling 'Talent op de vlucht'

07-03-2018

Iets meer dan twee jaar geleden traden zij voor het eerst op: Fada Theatre, de groep van negen vluchtelingen die een aangrijpende voorstelling maakten over hun vlucht uit Syrië. Op zaterdag 24 maart rondt Fada Theatre zijn tournee van inmiddels 76...

Lees meer


Spelers gezocht

07-01-2018

Wij zoeken spelers die samen met ons de mei-voorstelling Zoals toen. En nu? willen maken! De eerste repetitie is op 16 januari. 
Wil je meedoen? Schrijf dan voor zondag 14 januari 00.00 uur een e-mail (info@stichtingpa.nl) naar Jan en...

Lees meer